Mindannyiunknak vannak álmaink, kitűzött céljaink, teljesítendő feladataink és megugrandó akadályaink. Vannak, akik tesznek a cél elérése érdekében, és vannak, akik nem. Ez nem újdonság, érdemes azonban megvizsgálni az okokat, amelyek sokak útjában állnak. A mai tanítás elolvasása után lesz egy megvalósítási terv és eszköz a kezedben, amelyek segítségével valósággá válthatod a lehetőségeid.

Lépésről lépésre kell haladnod

Az életben elénk táruló akadályokban úgy a legegyszerűbb felbukni, ha túl nagyokat akarunk lépni. A türelmetlenség nem jó tanácsadó. Azonban a halogatás sem az.

A legtöbben végletekben gondolkodnak, aminek eredményeképpen vagy túlságosan lassan haladnak, vagy elnagyolják a fontos lépéseket, és hamar megakadnak. Vannak, akik pedig el sem indulnak, mert nem is látják a lehetőségeket. Ezt felismerve indítottuk el a Teaching Business Secrets sorozatunkat, aminek befejező részét olvasod most.

A videós anyagokkal ellátott tanítás sorozatunkban esettanulmányon és gyakorlati tippeken keresztül mutattuk be, hogyan alakíthatod folyamatos passzív bevételt termelő Teaching Business-szé a tudásod.

A sorozat első része egy esettanulmány volt, amelyből kiderült, hogyan épített fel Pirner Alma egy olyan Teaching Business-t, ami 7 számjegyű passzív bevételt biztosít számára.

Láttattuk veled a szaktudásodban rejlő lehetőséget, hogy hogyan biztosíthat számodra is kötetlen életet, miközben emberek ezreinek életére leszel pozitív hatással. Így a TBS 1. részével megválaszoltuk a “MIÉRT vágjak bele?” kérdésedet.

Lényegében tehát egy olyan esettanulmányt adtunk a kezedbe, amellyel megismerhetted és reprodukálhatod Pirner Alma sikereit. Az említett esettanulmányt itt tekintheted meg.

A TBS Sorozat második része az érem másik oldalát volt hivatott bemutatni. Elmondtuk, mi az a 10 végzetes hiba, amit elkövethetsz a megvalósítás és a tervezés során. Amelyek meggátolhatják a sikereid elérését.

Miután alaposan körbejártuk őket, természetesen azt is elárultuk, hogyan előzheted meg a bekövetkezésüket, illetve hogyan oszlathatod el a benned felmerülő kételyeket és kifogásokat. Így a TBS 2. részével megválaszoltuk a “MIT csináljak (és mit ne), hogy számomra is valósággá váljon mindez?” kérdésedet.

Ha még nem olvastad, eljött az ideje! Oszlasd el a kételyeid és győzd le az akadályokat a Teaching Business Secrets 2. részével, ide kattintva.

A TBS Sorozatunk 3. részében 33.954 karakterben fedtük fel a módszertanunkat, amivel jövedelmező Teaching Business-eket, és ezen keresztül online tanfolyamokat építünk mi és ügyfeleink. Ez volt az a pillanat, amikor kétoldalról megfogtuk a kezed, választ kaptál a “Hogyan csináljam?” kérdésedre.

Ahogy Alma is mondta az esettanulmányunkban lévő videós interjúban, tartjuk neked a fáklyát, és a sötét alagútban bevilágítjuk előtted a következő lépéshez az utat. Átadjuk azt, amit mi tudunk, hogy aztán te is átadhasd másoknak mindazt, amit te tudsz.

A Teaching Business Secrets Sorozatunk első 3 részéből tehát megtudhattad, Miért, Mit és Hogyan kell csinálnod, ha passzív bevételt, több szabadidőt, kiteljesedést és maximális szakmai elismerést szeretnél elérni. Egy saját sikeres Teaching Businesst.

És most – ha ez lehetséges –, még valami ennél is ütősebbről rántjuk le a leplet.

Így tudod 90 nap alatt megvalósítani saját Teaching Business-ed és elérni, hogy többezer embernek segíthess, miközben szabad és kötetlen életet élsz!

7 lépésben a siker útján

Az elmúlt 3 évben számtalan online tanfolyam megszületése felett bábáskodtunk, és rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk. Ezeket a tapasztalatokat gyűjtöttük most össze, és készítettünk belőle egy 7 lépéses online kurzust, amely 90 nap alatt vezet el az alapoktól a saját Teaching Business-ed piacra lépéséig.

 • Ebben a hét lépésben, ha szemléltetni szeretnénk,

  olyan mintha közel 105 blogbejegyzés, 67 tanácsadás és 140 elkészített online tanfolyam tudásanyaga és tapasztalata sűrűsödne össze.

 • Nem állítjuk, hogy egyetlen kattintásra vagy a sikertől,

  mert a Teaching Business Mastery egy 90 napos online mesterkurzus. Azt viszont garantáljuk, hogy a kurzus teljesítésével az online tanfolyamok mesterévé válsz.

 • Megtanulod:
  • az online vállalkozások alapjait, és azt is, hogyan marketingezd ezeket.
  • Részletesen kitérünk a konkrét tananyagkészítésre – tervezéstől egészen a megvalósításig. És itt még koránt sincs vége.
  • Megtanítunk, hogyan készíts platformot a tanfolyamaidnak.
  • Részletesen kitérünk a weboldalkészítés, valamint a zárt tagsági rendszerek létrehozásának módszerére, úgy elméleti, mint gyakorlati megvilágításban.
  • És természetesen az automatizált folyamatokról sem feledkezünk meg, melyek segítségével a Teaching Business-ed önjáró lesz, és passzív bevételt termel neked. Végül pedig a piacra lépés módszereit mutatjuk be, hogy elkezdj szárnyalni a szaktudásoddal.

Van egy álmunk – és reméljük, osztozol velünk benne

Arra a kérdésre, hogy miért hoztuk létre a Teaching Business Mastery-t, két válaszunk van.

Vállalkozókként értelemszerűen szeretnénk bevételt realizálni a tudásunkból, abból, amit csinálunk. Ez tehát az első válasz, amit feltehetőleg ki is találtál, hiszen magad is hasonló gondolatokkal éled a mindennapjaid.

Van itt azonban még valami, és reméljük, ebben is tudsz velünk azonosulni. Évekkel ezelőtt megfogalmazódott bennünk egy vízió. Felismertük magunkban a szűnni nem akaró érzést, miszerint változtatni szeretnénk a világon. Nyomot szeretnénk hagyni. Szabadon akarunk élni és döntéseket hozni. Tanítani akarunk másokat. Mindezt szenvedéllyel és teljes odaadással.

A legszebb az egészben, hogy a kettő kéz a kézben jár.

Bemutatkozik a Teaching Business Mastery

Ugye nem tévedünk nagyot, amikor azt mondjuk, egyre gyakrabban gondolsz arra, hogy föld körüli pályára állítod a vállalkozásod – legyen szó akár egy már működő cégről, akár egy kiváló ötletről, amely megvalósításra vár?

Mit gondolsz, mi az a vállalkozói tulajdonság, amelyre mindenképpen szükséged lesz, ha nem csupán egy középszerű, szürke cég szeretnél lenni, amely maximum a szerencsének köszönheti, ha felfigyelnek rá, ha kitűnhet néhány percre a tömegből.

Mert valójában erről van szó. Amikor egy ügyfél megtisztel a bizalmával, amikor érdeklődik a szolgáltatásod iránt, vagy egyéb módon felfigyel rád, akkor egy pillanatra kitűnhetsz az unalmas sablonmegoldásokat puffogtató vállalkozások tömegéből. Ezekből a pillanatokból akarunk minél többet és többet. Ez az, ami miatt saját vállalkozásba kezdtünk, és fogadni mernénk, hogy te is ezért kezdted – vagy töröd rajta a fejed.

A szóban forgó tulajdonság: a szakértői státusz.

A szakértői státusz egy olyan tényező, amivel nem lehet versenyezni. Ha a piacod minden rezdülésedre figyel, szinte isszák a szavaid, azzal egyetlen konkurensed sem lesz képes hosszú távon versenyezni. Mert a tudás hatalom. És most nemcsak a megszerzésére gondolunk, hanem a továbbadására is. Ha ezt tudod, már a legfontosabb dologgal tisztában vagy.

De hogyan segít neked ebben a Teaching Business Mastery?

 • Lényegében megfogja a kezed, és végigvezet az úton.

  Mindezt ráadásul az otthonod kényelméből, így megízlelheted a Home Business életstílust, hiszen a lépésről lépésre tudásanyagot online tanfolyam formájában adjuk neked, élethosszig tartó, korlátlan hozzáféréssel.

 • A tananyagot akkor és olyan tempóban dolgozod fel,

  ahogyan neked kényelmes és aktuális. A saját tempódban építheted fel a Teaching Business-ed. Tekints erre egy 90 napos zarándoklatként a sikered temploma felé.

 • A kurzus tematikája ennél már nem lehetne részletesebb,

  De ez még csak a kezdet. Attól függően, hogy milyen csomagot választasz, további extrákkal segítünk az utadon.

Miért van szükséged a Teaching Business Mastery-re?

Nem fogjuk feltenni a kérdést, hogy szeretnél-e úgy pénzt keresni és értéket teremteni, hogy közben a kedvenc regényedet olvasod, vagy éppen a barátaiddal szórakozol. Nem fogjuk, mert tudjuk rá a választ.

Aki vállalkozik, pontosan tudja, micsoda lehetőségek rejlenek az automatizmusokban.

Képzelj el egy olyan pénztermelő szolgáltatást, amellyel egyszer kell igazán dolgoznod – később csak felügyelni és ráncfelvarrni szükséges –, és ezt követően önjáró. Automatikusan küldi az e-maileket, kezeli a tranzakciókat és küldi a megrendelt tudásanyagokat az ügyfeleidnek. Ezenfelül oktatja a diákjaidat, és gyakorlatilag az állandó közreműködésed nélkül juttatja el őket A-ból B-be, amiért rendkívül hálásak lesznek neked.

A te feladatod annyi lesz, hogy bezsebeled a hálából írt leveleket, a szakmai elismerést, és természetesen: a passzív jövedelmedet is. És most képzeld el, hogy ez a rendszer a tiéd.

Nemcsak arról van szó, hogy automata pénztermelőhöz jutsz. Egy saját, jól felépített Teaching Business segítségével időt spórolsz meg magadnak, amit arra fordítasz, amire szeretnél. Gyorsabban érheted el a céljaidat – legyen az üzleti vagy magánéleti –, hiszen több időt fordíthatsz rájuk. Ráadásul amíg egy kurzusod működik, te már dolgozhatsz a következőn, és azt sem tiltja semmi, hogy egyszerre futtasd őket.

Ha néhány mondatban kellene összefoglalnunk, kinek ajánljuk a Teaching Business Mastery (TBM) online képzésünket, azt mondanánk, azoknak, akikben az alábbi gondolatok valaha is megfogalmazódtak:

 • “Dolgozhatnék otthonról is.”

 • “Elegem van a mókuskerékből.”

 • “A magam ura akarok lenni.”

 • “Szeretnék a saját időmmel gazdálkodni.”

 • “Továbbadnám a tudásom. Változtatnék a világon.”

 • “Le akarom bontani a határaimat.”

 • “Fejlődni és fejleszteni szeretnék.”

De mit ad pontosan a Teaching Business Mastery?

Azon kívül, hogy 90 nap alatt eljuttat a “bárcsak lenne egy online tanfolyamom” állapotból a “most már nekem is van passzív bevételt termelő online kurzusom” állapotába? Soroljuk.

A tematika röviden:

 • 1. modul

  [ALAPOK] Online vállalkozási alapok

 • 2. modul

  [MARKETING] Online Tanfolyamok értékesítése

 • 3. modul

  [TERMÉK] Tanfolyam, Tananyag készítése

 • 4. modul

  [PLATFORM 1] Weboldal készítés

 • 5. modul

  [PLATFORM 2] Zárt tagsági rendszer létrehozás

 • 6. modul

  [AUTOMATIZÁLÁS] E-mail kommunikáció és rendeléskezelés

 • 7. modul

  [PIACRA LÉPÉS] Online tanfolyamok népszerűsítése

Mindezt három különböző választható csomagban ajánljuk, hogy mindenki számára maximálisan használható legyen, függetlenül attól, hogy még csak a tervezési fázisban jár, vagy jól menő, profi vállalkozása van.

És ez még nem minden.

Az elképesztő tudásanyag mellé akciótervező munkafüzetet, template-eket, vállalkozásauditot és egy kimondottan a kurzushoz tervezett stratégiai konzultációt is adunk – attól függően, hogy mely csomagot választottad.

És ha azt gondolod, a te piacodon nem állja meg a helyét egy online tanfolyam, hadd mutassunk néhány szakterületet és szakembert, akiknél dübörögek a Teaching Business-ek:

 • Coachok (Life, Business, Health…)
 • Tanácsadók, trénerek, tanárok (üzleti tanácsadók, életmód tanácsadók, stílus tanácsadók, nyelvtanárok stb.)
 • Grafikusok, webdesignerek, programozók, brand szakértők
 • Jóga és táncoktatók, személyi edzők
 • Fotósok, művészek, írók, énekesek, és minden kreatív szakember
 • Lakberendezők, designerek, stílus szakértők
 • Pszichológusok
 • Energiákkal foglalkozók, gyógyítók, asztrológusok
 • Vállalkozásfejlesztők
 • Social media és marketing guruk
 • Bloggerek
 • Cukrászok és szakácsok
 • Szépségápolási szakemberek (sminkesek, fodrászok stb.)
 • Egészségügyi szakemberek

… és még folytathatnánk a sort, de valószínűleg már te is látod, hogy nincs olyan szakterület, amely ne igényelne online tanfolyamokat, csak kifogás van, ami hátráltat a megvalósításban. 

Ne késlekedj tovább, a lehetőségek nem várakoznak sokáig.